Claim24 Claim24 Claim24 Claim24
 
 

Check Your Compensation

 

Kолку доцневте на крајната дестинација?

 

Кога Ве известија за откажаниот лет?

 

Дали бевте одбиени за влез во авионот со причина (на пример, неважечки патнички документи или безбедносни проблеми)?

 
 
 
Claim24
Claim24
Quick check for free

Quick check for free

 

Check disrupted flights up to 3 years within 1 minute.

No risks

No risks

 

There is no financial risk.

Get flight compensation

Get flight compensation

 

Up to €600 per person!

Со 3 едноставни чекори
 

Компензација додека трепнете!

 
 
Проверете го летот

Проверете го летот

 • проверете го вашиот лет
 • поднесете барање за отштетa
 • едноставно и брзо
Claim24
Опуштете се

Опуштете се

 • проценуваме за 24 часа
 • нудиме правни совети
 • без мака и без ризик
Claim24
Добијте ја компензацијата

Добијте ја компензацијата

 • ако не добиеме, не наплаќаме
 • само 29% провизија
 • без административни трошоци
Claim24

Вашите права

 

Вашиот лет е одложен, откажан или пребукиран? Непријатно искуство, особено ако сте испланирале возбудливо патување. Доброто е што најчесто ви следува компензација! Правата на авиопатниците се уредени со регулативата 261/2004 на ЕУ.

Оваа регулатива се однесува на:

 • Сите летови во ЕУ;
 • Сите летови што полетуваат од ЕУ;
 • Сите летови што полетуваат надвор од ЕУ до земја во ЕУ со европска авиокомпанија.

Информирајте се за вашите права!

 
 

Flight Compensation Regulations

The flight compensation regulation that determines whether passengers are entitled to monetary compensation in the event of a flight disis EC 261/2004. 

EC 261

Has your flight been delayed, cancelled or overbooked? You might be entitled to compensation up to €600 per person based on EU Regulation 261/2004.

The EC 261/2004 Regulation applies to:

 • All flight within the EU
 • All flights departing from the EU
 • All flights departing outside the EU to the EU on a European airline 

Learn more about air passenger rights

 
Проверете ја компензацијата
Што мислат нашите клиенти
 

Join the others that already received their compensation with Claim24!

 
What Our Clients Say About Us
View All Reviews
 

Was your flight disrupted?

 

Was your flight delayed, cancelled or overbooked? Get up to €600 compensation per person for your disrupted flight!

 
 
Проверете ја компензацијата
Оваа страница користи колачиња. Со користењето на Claim24, ја прифаќате нашата политика за колачиња.    ПРИФАТИ