Прирачник за патување: На ш...

На што се треба да бидете подготвени доколку патувате со авион? Дознајте тука. ...

Детален водич: Како да подн...

Поднесете барање за отштета за вашиот одложен лет. Добијте компензација од 250-600 евра. ...

Дали во последните 3 години ...

Поднесете барање за компензација и за лет стар 3 години кон или од Еврoпа. ...

Детален водич: Како да подн...

Упатство, како да поднесете барање за откажан лет. Поднесете барање....

Како да најдете евтини лето...

Најчесто авионскиот билет е пресуден за реализација на вашиот одмор.Во прилог се нашите совети за да најдете ...

5 работи кои авиокоманиите ...

Авиокомпаниите во многу случаи ги премолчуваат Вашите права. Прочитајте што е тоа што авикомпаниите не сакаа...

10 совети како да го надмине...

Доколку имате страв од летање и сакате да го надмиенте, прочитајте 10 едноставни совети кои би ви помогнале. За...

Случаи во кои имате право н...

Информирајте се за правото на отштета при лет, во кои случаи можете да добиете отштета и како да поднесете бар...

Од план до реализација: Как...

Планирање на одмор може да е многу макотрпна работа доколку не се изведе правилно. Прочитајте за најдобрите п...

6 проверени совети кои ќе В...

Сѐ што треба да знаете за Вашиот багаж да стигне на посакуваната дестинација и да одбегнете непосакувани мом...

Најубавите места за посета ...

Прочитајте кои се најубавите места за посета во Европа оваа пролет. Ова се совршените идеи за пролетно уживањ...

Топ 5 Европски дестинации з...

Пролет е идеално време за кратко патување со Вашиот партнер. Погледнете кои се најромантичните дестинации во...

10 работи кои не треба да ги ...

Аеродромското обезбедување е непријатен дел кој мора да го прифатите ако сакате да патувате безбедно. За да г...

10 апликации што ќе Ви го оле...

Дали Вашиот телефон може да Ви биде од корист при патување? Дали знаете дека постојат апликации што ќе Ви го о...

Кој зема компензација за пр...

Без разлика дали често патувате на службени патувања или ангажирате луѓе што патуваат во Европа или надвор о...

Што треба да знаете доколку...

Родителите често се плашат да патуваат со авион кога имаат бебе и некогаш дури и се откажуваат од идејата воо...

5 помалку познати тајни при ...

Што точно се случува додека летате со авион? Споделуваме со Вас 5 помалку познати тајни што треба да ги знаете ...

8 грешки кои треба да ги изб...

Дали знаете кои грешки како турист не треба да ги правите додека патувате? Ние ги одбравме осумте кои најчест...

5 совети како да ги зголемит...

Ако Вашиот лет е одложен или откажан и сакате да бидете сигурни дека имате шанса да добиете компензација за и...

Зошто не треба да прифаќате...

Вашиот лет беше одложен или откажан. Запознати сте веќе со Вашите патнички права при летање, но во моментот ко...

Најчести причини за одложу...

Голема е веројатноста да се соочите со одложен или откажан лет, порано или подоцна. Но, причината за истиот ќе ...

Вонредни околности: Кога не...

Ако некогаш сте биле во ситуација да Ви биде откажан или одложен летот и знаејќи ги Вашите патнички права реш...

Колкава е временската гран...

Доколку Вашиот лет бил откажан или одложен Вие можете да поднесете барање за компензација но постои временск...

Кои се вашите права доколку...

Кога временските услови се причината за откажувањето на Вашиот лет, Вашите права варираат зависно условите з...

Што да направите доколку ви...

Ако вашите планови за патување се до, од или во рамките на Европа, и летот ви е откажан или одложен, имате право...

Кои се твоите патнички прав...

Милиони патници минуваат низ европските и светски аеродроми, патувајќи од една до друга дестинација. Но голе...

Оваа страница користи колачиња. Со користењето на Claim24, ја прифаќате нашата политика за колачиња.    ПРИФАТИ