Што е колаче?

На нашата веб-страница користиме колачиња. Колаче е едноставна мала датотека која се праќа со страниците и се зачувува во вашиот пребарувач на хард-дискот на вашиот компјутер.

Користиме колачиња за да ги потпомогнеме услугите на www.claim24.nl и за да ги запомниме вашите поставувања и избори. Можете да ги оневозможите колачињата преку вашиот пребарувач, но тоа може негативно да влијае врз функционирањето на нашата страница.

Аналитика

Преку нашата веб-страница, американската компанија Гугл поставува колаче, како дел од услугата „Аналитика“. Со помош на оваа услуга следиме и добивме извештаи како нашите посетители ја користат страницата. Гугл може да ги сподели овие информации на трети страни ако е законски обврзан да го стори истото, или ако трети страни ги обработуваат податоците во име на Гугл. Немаме никакво влијание. Информациите што ги презема Гугл се анонимни колку што е можно. Вашата IP адреса не се споделува. Информациите се пренесуваат и се складираат од страна на Гугл на сервери во Соединетите Американски Држави.

Оваа страница користи колачиња. Со користењето на Claim24, ја прифаќате нашата политика за колачиња.    ПРИФАТИ