CLAIM24 ПРОГРАМА ЗА ПАРТНЕРИ

 
 

Претворете ги попречените летови во можности за вашите клиенти

 

Работењето со Claim24 значи помагање на вашите клиенти кои имаат потреба од тоа

 
 
Станете партнер
 
 

Веќе сте партнер? Логирајте се

Помогнете им на вашите клиенти да добијат компензација за нивниот лет

 
Бидете тука за вашите клиенти
 

Бидете тука за вашите клиенти

 

Закаснет или одложен лет може да го расипе вашиот одмор или бизнис патување. Помогнете им на вашите клиенти кога работите не одат како што е планирано!

Бидете тука за вашите клиенти
 

Добијте до €600 за вашите клиенти!

 

Ние ја сработуваме целата рабта и ја собираме компензацијата. Ние успешно го поднесуваме барањето во име на патникот!

Бидете тука за вашите клиенти
 

Добијте исплата!

 

Без претходни плаќања, без ризици и без правни надоместоци - не наплаќаме ако не добие патникот. Најдобриот дел - вие исто така добивате пари за секое успешно барање кое ќе ни го пратите!

 
 
 
 

Зошто да станете партнер?

Подобрете ги вашите односи со клиентите
 

Подобрете ги вашите односи со клиентите

 

Нашата платформа со напредна технологија ви дозволува да проверувате летови моментално и брзо да процесирате барања за да им помогнете на вашите клиенти.

Заработете приходи
 

Заработете приходи

 

Ние ќе ви платиме провизија за секое успешно барање кое ке ни го пратите. Ние ја нудиме најдобрата можна структура за провизија.

Глобалени лидери
 

Глобалени лидери

 

Ние дејствуваме во +30 земји и обезбедуваме подршка на повеќе јазици за да им помогнеме на патниците низ целиот свет.

Брзи поставки
 

Брзи поставки

 

Споделете го вашиот линк за партнери, вметете го нашето копче , или искоритете го нашиот проверувач за барања директно во нашиот систем.

Нема лични податоци
 

Нема лични податоци

 

Нема споделување на лични податоци во согласност со регулативите. Ги бараме само податоците за летот, патникот треба да ги обезбеди дополнитлните податоци.

Доверливо партнерство
 

Доверливо партнерство

 

Стремиме да оствариме долгорочна соработка. Ќе добиете платформа која е едноставна за користење и преку која ќе можете да надгледувате се.

 
 

Приклучете се на нашата програма за партнери!

Да им помогнеме на патниците со авион да ја добијат компензацијата која им следува.

 

Најавете се само се неколку чекори:

 

Аплицирајте денес!

Да го направиме патувањето да биде пријатно искуство повторно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Оваа страница користи колачиња. Со користењето на Claim24, ја прифаќате нашата политика за колачиња.    ПРИФАТИ